جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ |۲۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Nov 1, 2024
نماز جمعه قم

حوزه/ خطیب جمعه قم با اشاره به مسمومیت‌های دانش آموزان در مدارس گفت: بدون شک این کار غیرانسانی نشان از توطئه جریانی خائن دارد. مردم و مراجع تقلید از مسئولین انتظار دارند که این مسأله را ریشه‌یابی کنند و اگر به مجرمانی رسیدند محاکمه کنند و به اشد مجازات برسانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه نماز جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ در مصلای قدس قم بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) در نامه‌ای به محمد ابی بکر درباره صفات متقین می‌گوید: بندگان خدا بدانید لذت تقوا و ترک حرام دنیا را بندگان چشیدند، بندگان خدا یقین داشتند که در روز قیامت همسایه خدا هستند.

وی با اشاره به تفسیر آیه ۶۴ سوره توبه گفت: وقتی پیامبر (ص) وارد مدینه شدند و با دو گروه از منافقین مواجه شدند؛ گروه اول کسانی بودند که هرگز ایمان نیاوردند اما به دلیل پیروزی‌های مسلمانان کفر و نفاق خود را مخفی کردند.

خطیب جمعه قم ادامه داد: گروه دوم کسانی بودند که ابتدا ایمان آورده بودند اما بعداً کافر شدند. این گروه ضربه زیادی به مسلمانان و جامعه اسلامی زدند.

وی افزود: منافقین پیش‌بینی کرده بودند که مسلمانان در جنگ تبوک شکست خواهند خورد؛ زیرا با مردمی از مملکتی دیگر که خیلی قوی بودند می‌خواستند بجنگند، به همین خاطر پیش‌بینی کرده بودند که پیامبر اکرم (ص) نیز در این جنگ کشته خواهد شد. دولت روم حاضر به جنگ نشد و مسلمانان پیروزمندانه برگشتند.

وی عنوان کرد: وقتی منافقین دیدند که پیامبر (ص) سالم از این سفر بر می‌گردد احساس خطر کردند زیرا باطن خود را نشان داده بودند. آن‌ها ترسیدند پیامبر (ص) تصمیم خطرناکی درباره آن‌ها بگیرد و یا سوره ای علیه آن‌ها نازل شود به همین خاطر تصمیم به ترور پیامبر (ص) گرفتند.

خطیب جمعه قم اظهار کرد: گروهی از منافقین بر سر راه آن حضرت در گردنه کوهی، کمین کرده و تصمیم داشتند حضرت را ترور کنند، آنان می‌خواستند شتر پیامبر را رَم دهند تا پیامبر از کوه پرتاب و کشته شود. خداوند، پیامبر را از قصد آنان خبر داد و ایشان نیز تمهیدات لازم را اندیشید.

امام‌جمعه قم افزود: پیامبر حذیفه را نزد آنان می‌فرستد و تا بگوید که پیامبر اکرم (ص) از نیت آن‌ها آگاه است و آن‌ها نیز بعد آشکار شدن نقشه‌شان فرار کردند. زمانی که حذیفه به نزد پیامبر بر می‌گردد پیامبر می‌پرسد آیا آن‌ها را شناختی؟ حذیفه می‌گوید: خیر. پیامبر (ص) اسامی این افراد را به حذیفه گفته اما وی را از افشای اسامی آنان بازداشت.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) اضافه کرد: منافقین ریشه‌کن شدنی نیستند تا حق وجود دارد همواره خطر جریان نفاق وجود دارد. خطر جریان نفاق بر جریان اسلامی از جریان کفار بیشتر است. منافقین از هر مار سمی خطرناک‌تر هستند؛ زیرا ظاهر و باطن مارهای سمی یکی است اما ظاهر و باطن منافقین تفاوت دارد. منافقین یک جریان خطرناک و برانداز هستند.

آیت‌الله سعیدی در خطبه دوم با اشاره به ولادت علی اکبر (ع) و روز جوان بیان کرد: در تقویم این روز به نام جوان نام‌گذاری شده است تا جوانان با تأسی به علی اکبر (ع) در زندگی انتخاب‌های درست داشته باشند و از کید و فتنه دشمنان، ایران ستیزان و اسلام‌ستیزان در امان باشند.

وی با اشاره به مسمومیت‌های دانش آموزان در مدارس گفت: بدون شک این کار غیرانسانی نشان از توطئه جریانی خائن دارد. مردم و مراجع تقلید از مسئولین انتظار دارند که این مساله را ریشه‌یابی کنند و اگر به مجرمانی رسیدند محاکمه کنند و به اشد مجازات برسانند.

وی اضافه کرد: باهمت تولیت مسجد مقدس جمکران برنامه‌های متعددی برای نیمه شعبان در نظر گرفته شده است همچنین هجدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت باهمت موسسه آینده روشن در جمکران در حال برگزاری است که جای قدردانی دارد.

خطیب جمعه قم با اشاره به آغاز جشن‌های نیمه شعبان اظهار کرد: این جشن‌ها باهمت مردم و مسئولین برگزار می‌شود. انتظار مردم می‌رود در برگزاری این مراسم عظیم همت کنند و در تمام مراحل آن از محتوای این مراسم که معرف، خدمت و انتظار فرج ولی‌عصر (عج) غفلت نورزند.

آیت الله سعیدی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در رابطه با بازار آشفته ارز گفت: رئیس‌جمهور گفت، همان‌طور که ملت ایران در اغتشاشات خیابانی دشمنان را ناکام گذاشتند، در اغتشاشات ارزی هم دشمنان را ناکام خواهند گذاشت.

امام جمعه قم خطاب به مردم گفت: بازار ارز محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست؛ زیرا خطرناک است و مردم باید به جای سرمایه‌گذاری در این بازار خطرناک همه هم به خودشان و هم کشور آسیب می‌زند در تولید که به نفع خودشان و کشور است سرمایه‌گذاری کنند.

استاد حوزه علمیه ضمن تبریک نیمه شعبان اظهار کرد: این روز را به سربازان گمنام امام زمان (عج) که مخلصانه، هشیارانه و در گمنامی در کشور امام زمان (عج) خدمت می‌کنند تبریک ویژه می‌گویم.

خطیب جمعه قم در بیان ویژگی منتظر واقعی امام زمان (عج) بیان کرد: منتظر واقعی کسی است که از وضعیت موجود جهان رضایت ندارد و به آینده بهتر در سایه حکومت عدل‌گستر جهانی ولی‌عصر (عج)، ایمان، باور و امید دارد و برای رسیدن به آن حکومت تلاش می‌کند. علاوه بر این از دعا برای امام زمان (عج) و فرج آن حضرت اهتمام داشته باشد.

وی با بیان اینکه منتظر واقعی امر به معروف و نهی از منکر می‌کند و با ظلم مبارزه می‌کند؛ تصریح کرد: انتظار با این ویژگی‌ها هویتی به فرد منتظر می‌بخشد و او را از خمودگی و بی‌تفاوتی نسبت به ناهنجاری خارج می‌کند. این منتظر موانع ظهور را کم می‌کند.

۶۲/۳۱۳

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha